Kolmandik maailmas toodetud toiduks jõuab ühel või teisel põhjusel enne söömist prügikasti. Sellega raiskame tohutult ressursse – maad, vett, energiat ja tööjõudu. Kahjuks raisatakse toitu ka Eestis. Miks ja kui palju Eestis toitu ära visatakse? Mis on selle keskkonnamõju? Mida teha, et toiduraiskamist vältida ja vähendada? Millised võimalused on selleks nii kodudes kui tööstuses? Nendel teemadel arutleme veebiseminaril „Toiduraiskamine Eestis“.
Veebiseminari lektor on Stockholmi Keskkonnainstituudi Tallinna Keskuse vanemekspert Evelin Piirsalu.
Veebiseminar toimub Zoomi keskkonnas: https://us02web.zoom.us/j/89202756164?pwd=OXdIRDFteG1ScTBFSXh5YW1wWGlrZz09
Meeting ID: 892 0275 6164
Passcode: 467591
Veebiseminar “Toiduraiskamine Eestis” on osa üle-eestilise naisettevõtjatele suunatud programmi „Naised ettevõtluses – ROHELINE JA HOOLIV MAAILM“ veebiseminaride sarjast, mille Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) viib läbi 2021.–2022. aastal. Loe rohkem programmi kohta siin.
Programmi „Naised ettevõtluses – ROHELINE JA HOOLIV MAAILM“ tutvustav ja avalikkusele suunatud avaüritus toimub reedel, 24. septembril 2021 kell 11.00–12.30 Ülemiste City’s Öpiku konverentsikeskuses ruumis Universum+Galaktika. Registreeru avaüritusele EENA kodulehel.